Tablouri stoc sau personalizate imprimate pe suport canvas / hartie
RO | EN

TERMENI SI CONDITII

WWW.MAGAZINULDETABLOURI.RO
Definitii si termeni

Magazinul de Tablouri – este denumirea comerciala a S.C. DD MARKETING AGENCY S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Craiova, Strada Oltet nr. 27, avand numar de ordine in Registrul Comertului J16/1640/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO29127470.

Vanzator – Magazinul de Tablouri.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, in baza unui acord de utilizare existent intre Magazinul de Tablouri si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Politica de vanzare

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
Pentru motive justificate Magazinul de Tablouri isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Magazinul de Tablouri. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Magazinul de Tablouri, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.
Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: -datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Modalitate de plata si livrare

Plata se poate efectua prin ramburs la curier sau prin transfer bancar pentru comenzi mai mari si la cererea vanzatorului(pentru clienti care comanda pentru prima data).
Livrarea produselor se face prin Curier Rapid sau serviciul de curierat al Postei Romane, taxele fiind specificate in cosul de cumparaturi.
Veti primi un colet postal cu toate produsele comandate, sau in cazul in care ati mentionat acceptul pentru comanda partiala, va vom contacta prin email pentru a va informa.
Pentru comenzi mai mari de 250 LEI transportul este gratuit.

Politica de retur

Produsul poate fi retutnat in termen de 30 de zile de la data cumparari si trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, lovituri.
Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client.