Tablouri stoc sau personalizate imprimate pe suport canvas / hartie
RO | EN

CONT ARTIST

APLICA PENTRU UN CONT DE ARTIST
APLICA PENTRU

CONT ARTIST

Daca esti un artist in cautarea unei platforme prin care sa iti vinzi lucrarile si sa castigi notorietare te afli in locul potrivit.

Inregistreaza-te si aplica pentru un cont de artist din sectiunea PROFIL > CONT ARTIST. Trimite 3 adrese unde putem vedea lucrari din portofoliu tau.
In cazul unui raspuns pozivit, tipul contulului dumneavoastra va fi automat moficat, noile servicii fiind disponibile imediat.

INREGISTREAZA-TE si Aplica pentru un cont de artist
CASTIGURI

Castigi 20% din fiecare vanzare a unei lucrati care iti apartine, la care se mai pot adauga inca 5% prin programul de afiliere (distibuire link-uri).

DREPTURI DE AUTOR

Drepturile de autor va apartin. Orice lucrare incarcata pe site isi mentine drepturile de autor. Aveti dreptul de a sterge orice lucrare oricand doriti.

AUTORUL LUCRARILOR

Un principiu de baza al comunitatii noastre este acela al respectului pentru drepturile de proprietate intelectuala ale artistilor, precum si ale unor terte parti. Avem o politica de toleranta zero pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala. Artistul nu trebuie sa incarce lucrari care incalca drepturile de autor, drepturi de publicitate, drepturi de confidentialitate sau orice alte drepturi ale unei persoane sau alei unei terte parti.

INTREBARI FRECVENTE
 • +
  INREGISTRARE ESTE GRATUITA?

  DA! Nu se percepe nimic o taxa de inregistrare!

 • +
  CATE LUCRARI POT INCARCA?

  NU exista nici o limita! Poti incarca cate lucrari doresti.

 • +
  Cum si cand pot sa-mi retrag castigurile?

  Veti putea sa retrageti bani prin intermediul PayPal sau prin specificarea unei metode altertnative de plata(in contul dumneavoastra de utilizator) odata ce veti castiga cel putin 200 de lei. Veti primi banii in termen de 30 de zile de la data solicitarii.

  Valoare comisionului va fi vizibil in sectiunea PROFIL > VANZARI in contul dumneavoastra de client. Comisionul dumneavoastra este disponibil odata ce comanda este finalizara si plata este confirmata.